Hyvää ystävänpäivää!

10.02.2023

Ystävyydet ovat tärkeitä. Jos elämässäsi on tilaa uusille ystävyyksille, niin voit kenties löytää niitä Mielen ry:n tarjoaman moninaisen toiminnan kautta. Mielen ry:n verkkosivuilla on tapahtumakalenteri, josta voit valita itseäsi kiinnostavaa ohjelmaa ja vain pompsahtaa paikalle. Useimpiin tilaisuuksiimme ei ole ennakkoon ilmoittautumista.

Mielen ry:n tarjoaa säännöllistä kaikille avointa toimintaa vaihtelevalla ohjelmalla

MIELEN AVOIN OPISTO tarjoaa koulutusta ja ryhmätoiminta. Esimerkkeinä maanantaisin Avoimen Mielen Kahvila Tammelakeskuksessa ja tiistaisin lähiluontokävelyt. Mielen Avoin Opisto organisoi myös vertais- ja vapaaehtoistoimintaa sekä järjestää kokemusasiantuntijakoulutusta.

Ystävänpäivänä 14.2. lähiluontokävelynä tehdään ystävänpäivän retki Saunasaareen. 15.2. Mielen Avoin Opisto esittelee toimintaansa kumppanuustalo Arttelissa (Mustanlahdenkatu 22) klo 12-14 osana Yhdessä enemmän -viikkoa.

AVOIN PAJA INSPIS on mielekkään tekemisen kohtaamispaikka, jossa sinulla mahdollisuus harjoitella erilaisia kädentaitoja, osallistua työpajoihin, ryhmätoimintaan ja retkiin tai tulla vain hengailemaan.

Inspiksellä on esimerkiksi 13.-16.2. kuvataideviikko, jossa voit osallistua erilaisiin taidetyöpajoihin.

TAMMELAN LÄHITORI Tammelakeskuksessa on kaikenikäisten kohtaamispaikka ja matalan kynnyksen palvelupiste, joka tarjoaa monipuolista tietoa, tukea ja toimintaa arkeen. Lähitorilta saat neuvoja ja palveluohjausta arjen haasteisiin, voit osallistua ryhmätoimintaan, erilaisiin tapahtumiin tai vain tulla tapaamaan tuttuja.

Lähitorilla esiintyy ystävänpäivänä 14.2. tanssiryhmä Haaremin helmet.

KAHVILA PAULIKISSA Tammelakeskuksessa on ystävänpäivänä tarjolla kahvin seuraksi ystävänpäiväleivonnaisia.

MIELENREITTI-hanke valmistelee Suolijärvelle mielen hyvinvointiin painottuvaa luontopolkua vapaaehtoisten kanssa. Esimerkiksi 15.2. voit osallistua polun kylttien suunnitteluun.

MUKANA-hanke tekee liikkuvaa nuorisotyötä Orivedellä, Ruovedellä ja Tampereen haja-asutusalueilla kohdaten 16–29-vuotiaita nuoria erilaisissa ympäristöissä. 

Etkö löytänyt mieleistäsi toimintaa tämänhetkisestä tarjonnasta?

Suunnittelemme ja kehitämme kaikkea toimintaamme yhteistyössä osallistujiemme kanssa. Tule siis mukaan toimintaan ja valmistellaan yhdessä uutta tarjontaa ideoidesi pohjalta.

Ystävänpäivä