Tule suunnittelemaan Mielenreittiä

16.02.2023 klo 09.00 – 15.00
Suolijärvi

Mielenreitti on Mielen ry:n kaksivuotinen hanke, joka suunnittelee ja toteuttaa Tampereen lähiympäristöön mielen hyvinvointiin painottuvan luontopolun. Polun on tarkoitus olla valmis kesään 2023 mennessä. Polku tulee Tampereen Suolijärvelle ja se kannustaa pysähtymään kokemustarinoiden sekä toivon äärelle. Luontopolku mahdollistaa eri vuodenaikojen kokemisen, saattaen ihmisiä yhteen luonnossa, kannustaen merkityksellisiin kohtaamisiin sekä vahvistaen yhteyttä luontoon, toisiin sekä omaan itseen.

Olemme alkaneet suunnittelemaan polun varrelle tulevia kylttejä. Pääset hyvin vielä mukaan, vaikka et olisi aikaisemmin ollutkaan. Kyltit sisältävät mm. kokemustarinoita ja kehotuksia pysähtyä luonnon sekä oman hyvinvoinnin äärelle. Mielenreitti-polun tarinat ovat pieniä pätkiä elämästä tai omista kokemuksista.  Hetkiä, joissa luonto on tukenut ja kannatellut. Sinulla ei tarvitse olla mitään tekstiä tai ajatuksia valmiina. Riittää, että sinulla on halu tulla mukaan.

Valmistamme päivän aikana yhdessä lounaan, joten saat samalla lisäoppia retkikokkailuun.

Ilmoittaudu Satulle (050 575 6027 / viimeistään tiistaina 14.2. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos noudatat jotain ruokavaliota.

Tervetuloa mukaan!