Hae meille töihin!

Monenlaista osaamista

Yhdistyksemme monipuolisten toimintojen myötä meillä on taitajia ja osaajia monenlaisiin tarpeisiin jokaisesta koulutusasteesta. Tarvitsemme uusia työntekijöitä aika ajoin ja esimerkiksi erilaisiin sijaisuuksiin vuosittain.

Meillä on töissä kuntoutuksen ja hyvinvoinnin ammattilaisia – sosiaalialan ja terveydenhuollon osaajia sekä työllisyyspalvelujen osaajia esimerkiksi sairaanhoitajia, lähihoitajia, toimintaterapeutteja, kuntoutuksen ohjaajia ja sosionomeja. Monenlaisia osaajia löytyy myös ravitsemisalalta ja erilaisista kädentaidoista. Yhdistyksessämme yhteiskuntatieteilijöillä on koulutuksen antamaa näkemystä yhteiskunnallisista ilmiöistä, vuorovaikutuksesta ja ihmisen käyttäytymisestä.

Ammatillisuuden jatkuva ylläpito ja päivittäminen kuuluvat riittävän osaamisen ja työhyvinvoinnin ylläpitoon. Työnhyvinvointia ylläpitävät työstään innostuneet työntekijät, yhteistyö, työryhmien ja esihenkilöiden tuki. Työn tekemistä ja työssä jaksamista tuemme muun muassa mahdollisuudella työnohjaukseen, henkilöstön yhteisillä koulutusiltapäivillä ja vuosittaisella liikunta- ja kulttuurietuudella.

Työntekijöiden haastatteluja

Avoimet työpaikat

Yhteystiedot

Tuija Pihlaja-Itänen

henkilöstöpäällikkö
040 561 8393