Mielen ry hakee sairaanhoitajaa asumisyksikön esihenkilöksi Kiehelänhoviin

11.05.2021

Haemme SAIRAANHOITAJAA asumisyksikön esihenkilöksi Kiehelänhoviin. Yksikkö sijaitsee rauhallisella alueella Pohjois-Hervannassa Tampereella, hyvien palveluiden ja julkisten liikenneyhteyksien äärellä. Kiehelänhovissa on tarjolla tukiasumista. Yksiköllä on 13 tukiasuntoa toimintakeskuksen yhteydessä ja kaksi itsenäisen asumisen tukiasuntoa Hervannan kaupunginosassa.

Vastuullasi on asumispalvelun laadukas palveluntuottaminen, toiminnan sujuva ja taloudellinen organisointi sekä kehittäminen. Toimit lähiesihenkilönä tiimin muille työntekijöille ja teet tiivistä yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Hallinnollisten tehtävien hoitamiseen kuuluu mm. työvuorosuunnittelu, sijaisrekrytointi ja laskutukseen liittyvät toimenpiteet. Vastaat myös yksikkösi lääkehoito- ja omavalvontasuunnitelman päivittämisestä ja toteutumisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Työnkuvaasi sisältyy asiakastyöhön osallistumista noin puolet työajasta. Haemme tiimipelaaja, joka kykenee organisoimaan työympäristöä itsenäisesti ottaen huomioon tiimin vahvuudet. Ymmärrät, että palvelun tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto, kolmen vuoden työkokemus mielenterveystyöstä, riittävät johtamisopinnot sekä kahden vuoden työkokemus esihenkilötyöstä. Eduksi katsomme voimassa olevan EA-koulutuksen sekä hygieniapassin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.8.2021. Palkkaus Avaintes:n mukaan. Työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. Työn tukena sinulla on innostunut tiimi, muiden asumisyksiköiden esihenkilöt sekä asumisen- ja avopalveluiden palvelujohtaja.

Lisätietoja antaa palvelujohtaja Hanna Åby puhelimitse 14.5. klo 12-14, 18.5. klo 13-15 ja 20.5. klo 10-12. Hannan tavoittaa numerosta 040 8499 007 tai sähköpostilla
Hakemukset ansioluetteloineen viimeistään perjantaihin 21.5.2021 klo 14 mennessä henkilöstöpäällikkö Tuija Pihlaja-Itänen, osoitteeseen

Mielen ry on mielen hyvinvoinnin vahva osaaja Suomessa. Edistämme mielen hyvinvointia ja luomme edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuotamme monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita. Järjestämme ennaltaehkäisevää ja toipumista tukevaa toimintaa sekä osallisuutta edistävää kansalaistoimintaa. Teemme yhteistyötä alan verkostojen ja toimijoiden kanssa. Yhdistyksemme toiminnan viitekehyksenä on toipumisorientaatio.