Lounas- ja tilausravintola Kulma

Tulevia tapahtumia

Lounasravintola Kulma

Ravintola Kulman lounas 22.9.

22.09.2023 klo 11.00 – 22.09.2023 klo 13.00

Lue lisää


Kun haluat nähdä, ladata laitteellesi tai tulostaa koko viikon lounaslistan, niin paina yllä olevaa Tulosta tapahtumat (pdf) -paniketta.

Lounas- ja tilausravintola Kulma

Tervetuloa kahville ja lounaalle tilavaan ravintolasaliimme ja kabinettiin!
Myös ruuan noutopalvelu jatkuu.

Osoite: Åkerlundinkatu 3

Olemme avoinna seuraavasti:

  • kahvila ma-to klo 7.30-15.00, pe 7.30-14.00 
  • lounasaika ma-pe  klo 11-13

Ravintola Kulman salia ja kabinettia on mahdollista varata yksityiseen käyttöön.

KULMAssa käy maksuvälineenä käteisen lisäksi:

KULMAn kahvila palvelee ma-to klo 7.30-15 ja perjantaisin klo 7.30-14. Tarjolla on suolaista ja makeaa kahvileipää, sämpylöitä ym., joita saa napattua myös mukaansa.

Runsas aamiainen on tilattavissa ryhmille sisältäen aamupuuron, leipää ja sämpylöitä, leikkeleitä, vihanneksia, paistettuja ja keitettyjä kananmunia, juomina maito, tuoremehu, kahvi ja tee. Vähimmäistilaus 8 hengelle.

Buffetlounas klo 11-13 tarjoaa monipuolista ja maukasta arkiruokaa. KULMAsta voi myös tilata ja noutaa ateriat, salaatit, kakut, kokoustarjoilut ym. Tee tilaus numerosta 050 514 9124.

Kulman 12 paikkaisesta kabinetista voi varata kokoustilan pienryhmälle. Ravintolan ollessa suljettu, tilaa voi vuokrata yhteistyökumppanien catering-palveluilla mahdollisuuksien mukaan.

Mielen ry:n Lounas- ja tilausravintola KULMA aloitti toimintansa Åkerlundinkadun ja Pinninkadun kulmassa marraskuussa 2019. Kokemusta lounasravintolan pyörittämisestä Mielen ry:llä on yli 20 vuoden ajalta.

KULMAssa työskentelee ammattihenkilöstö yhdessä työvalmennukseen osallistuvien yhdistyksen asiakkaiden kanssa. Ravintolan oppimisympäristössä valmennettava voi edetä kohti ammatillista koulutusta ja työelämää tutustumalla ja harjoittelemalla ravintola-alan työtehtäviä. Ravintolassa voidaan tunnistaa valmennettavan ammatillista osaamista ja tarjota hänelle mahdollisuutta suorittaa ammatillisia osatutkintoja.


TERVETULOA HERKUTTELEMAAN!

Åkerlundinkatu 3