Ravintola Kulman tilojen vuokraus ja tarjoilut

Lounas- ja tilausravintola Kulma sijaistee osoitteessa Åkerlundinkatu 3, Åkerlundinkadun ja Pinninkadun kulmassa. Sijainti on keskeinen Tampere-talon vieressä, lähellä rautatieasemaa, Tampereen yliopistoa, Kalevankangasta ja Nokia-areenaa.

Ravintolan salissa on istumapaikkoja 96 hengelle. Salissa on myös pieni esiintymislava. Kabinettiin mahtuu 12 henkeä. Esteetön sisäänkäynti ravintolaan on Pinninkadulta.

Ravintola Kulman salia ja kabinettia on mahdollista varata yksityiseen käyttöön.

Kulmassa järjestyy perhejuhlat (kuten syntymäpäivät ja häät), kokoukset, yritystilaisuudet, karonkat, muistotilaisuudet, pikkujoulut, edustustilaisuudet, etkot, pienet konsertit, jne.

Ravintola Kulma

Kulman salin vuokraukseen on kolme erilaista vaihtoehtoa:

Salin vuokraus enintään 5 tunniksi

(sunnuntaisin max. 4h)

Ensimmäisessä vaihtoehdossa ravintolasalin vuokraukseen kuulu astioiden ja kahvinkeittimen käyttö sekä salin jääkaappien ja keittiön pienen jääkaapin käyttö. Keittiö ei ole vuokraajan käytössä.

Pakettiin sisältyy Kulman työntekijä, joka avaa ja sulkee ravintolan ovet, tiskaa astiat, opastaa tarvittaessa ja siistii salin tilausuuden päätyttyä.

Ravintola Kulma
Ravintola Kulma

Salivuokra + tarjoilut erillislaskutuksella ravintola Kulmasta

Toinen vaihtoehto sisältää tilavuokran enintään 5 tunniksi (sunnuntaisin max. 4h) ja tarjoilut erikseen laskutettuna.

Pakettiin sisältyy Kulman työntekijä, joka avaa ja sulkee ravintolan ovet, tiskaa astiat, kattaa, laittaa tarjoilut esille, siistii paikat tilausuuden päätyttyä.

Ravintola Kulma
Ravintola Kulma

Tilavuokra Kulmalle + tarjoilut yhteistyökumppanilta

Kolmannessa vaihtehdossa Kulman salin vuokra laskutetaan hinnaston mukaan. Isompiin juhliin voit tilata tarjoiluja pitopalveluyritysten kautta. Sovimme käytännöt, kuten ovien avaamisen pitopalvelun yhteyshenkilön kanssa. Varauksen kesto riippuu siitä, kuinka kauan catering-yritys on valmis olemaan paikalla. He avaavat ja sulkevat ovet. Tähän pakettiin ei sisälly Kulman työntekijän työpanosta.

Ravintola Kulma
Ravintola Kulma

Ravintola Kulman henkilökunta tekee kanssasi sopimuksen tilavuokrauksesta. Vuokran voit maksaa ravintolan kassaan tai se laskutetaan.

Salin vuokraushinnat:

Ajankohtakokonaisvuokravuokra-aika
Ma-to kello 15 jälkeen300€max. 5h
Perjantaisin kello 15 jälkeen350€max. 5h
Lauantaisin350€max. 5h
Sunnuntaisin400€max. 4h

Kabinetti

Kulman 12-paikkaisesta kabinetista voit varata kokoustilan pienryhmälle ravintola Kulman aukioloaikoina. Kabinetti on varustettu isolla näytöllä ja fläppitaululla. Kabinetin varaukseen voi yhdistää aamiais-. kahvila- ja lounaspalveluja.

Ravintola Kulman kabinetti

Aamiais-, kahvila- ja lounaspalvelut

Kulman kahvila palvelee ma-to klo 7.30-15 ja perjantaisin klo 7.30-14. Tarjolla on suolaista ja makeaa kahvileipää, sämpylöitä ym., joita saa napattua myös mukaansa.

Runsas aamiainen on tilattavissa ryhmille sisältäen aamupuuron, leipää ja sämpylöitä, leikkeleitä, vihanneksia, paistettuja ja keitettyjä kananmunia, juomina maito, tuoremehu, kahvi ja tee. Vähimmäistilaus 8 on hengelle.

Buffetlounas klo 11-13 tarjoaa monipuolista ja maukasta arkiruokaa. Kulmasta voi myös tilata ja noutaa ateriat, salaatit, kakut, kokoustarjoilut ym. Tee tilaus numerosta 050 514 9124.

Vuokraus ja tilaukset

Salin ja kabinetin vuokrauksesta ja tarjoilutilauksista voit olla yhteydessä ravintola Kulman työntekijöihin:

kokki Susan Kärppä, puhelin: 050-3521910
kokki Pirjo Markkanen, puhelin: 050-345 0227
työvalmentaja Kaija Våg, puhelin: 050-348 3443