Ravintola Kulman tilojen vuokraus ja tarjoilut

Lounas- ja tilausravintola Kulma sijaistee osoitteessa Åkerlundinkatu 3, Åkerlundinkadun ja Pinninkadun kulmassa Tullin aluleella. Sijainti on keskeinen Tampere-talon vieressä, lähellä rautatieasemaa, Tampereen yliopistoa, Kalevankangasta ja Nokia Arenaa.

Ravintolan salissa on istumapaikkoja 96 hengelle. Salissa on myös pieni esiintymislava. Kabinettiin mahtuu 12 henkeä. Esteetön sisäänkäynti ravintolaan on Pinninkadulta.

Ravintola Kulman salia ja kabinettia on mahdollista varata yksityiseen käyttöön.

Kulmassa järjestyy perhejuhlat (kuten syntymäpäivät ja häät), kokoukset, yritystilaisuudet, karonkat, muistotilaisuudet, pikkujoulut, edustustilaisuudet, etkot, pienet konsertit, jne.

Ravintola Kulma Åkerlundinkadulla

Salin vuokraus

  • voit vuokrata Kulman salin arki-iltaisin maanantaista torstaihin klo 15 lähtien enintään viideksi tunniksi hintaan 350 €
  • perjantai-iltaisin ja lauantaisin salin vuokraus enintään viideksi tunniksi maksaa 650€
  • salin vuokraus koko viikonlopuksi perjantaista klo 15 sunnuntaihin maksaa 1000€

Ravintola Kulman henkilökunta tekee kanssasi sopimuksen tilavuokrauksesta. Vuokran voit maksaa ravintolan kassaan tai se laskutetaan.

Tarjoilut

Ilta- ja viikonlopputarjoilujen järjestämisessä teemme yhteistyötä Pepper Cateringin kanssa. Voit olla yhteydessä ilta- ja viikonlopputarjoiluista suoraan Pepper Cateringiin.

Ravintola Kulma
Ravintola Kulma
Ravintola Kulma
Ravintola Kulma
Ravintola Kulma
Ravintola Kulma

Kabinetti

Kulman 12-paikkaisesta kabinetista voit varata kokoustilan pienryhmälle ravintola Kulman aukioloaikoina. Kabinetti on varustettu isolla näytöllä ja fläppitaululla. Kabinetin varaukseen voi yhdistää aamiais-, kahvila- ja lounaspalveluja.

Ravintola Kulman kabinetti

Aamiais-, kahvila- ja lounaspalvelut

Kulman kahvila palvelee ma-to klo 8-15 ja perjantaisin klo 8-14. Tarjolla on suolaista ja makeaa kahvileipää, sämpylöitä ym., joita saa napattua myös mukaansa.

Runsas aamiainen on tilattavissa ryhmille sisältäen aamupuuron, leipää ja sämpylöitä, leikkeleitä, vihanneksia, paistettuja ja keitettyjä kananmunia, juomina maito, tuoremehu, kahvi ja tee. Vähimmäistilaus 8 on hengelle.

Buffetlounas klo 11-13 tarjoaa monipuolista ja maukasta arkiruokaa. Kulmasta voi myös tilata ja noutaa ateriat, salaatit, kakut, kokoustarjoilut ym. Tee tilaus numerosta 050 514 9124.

Vuokraus ja tilaukset

Salin ja kabinetin vuokrauksesta ja tarjoilutilauksista voit olla yhteydessä ravintola Kulman työntekijöihin:

kokki Susan Kärppä, puhelin: 050-3521910
kokki Pirjo Markkanen, puhelin: 050-345 0227
työvalmentaja Kaija Våg, puhelin: 050-348 3443