Mielen ry hakee avustavia ohjaajia työpajoille

02.05.2022

AVUSTAVA OHJAAJA KÄSITÖIDEN ERIKOISTEKNIIKOIHIN

Haemme Mielen ry:n käsitöiden erikoistekniikoiden työpajalle avustavaa ohjaajaa. Erikoistekniikoiden pajalla valmistetaan koriste- ja käyttöesineitä erilaisin tekniikoin, joita ovat mm. huovutus, solmeilu, virkkaus, kirjonta, kudonta. Työt ovat tilaustöitä tai tuotteita omaan myymäläämme. Edellytämme artesaanin tai muuta kädentaitoihin ja askarteluun liittyvää koulutusta tai erityistä harrastuneisuutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvia yhteistyötaitoja, joustavuutta ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Aiempi ohjauskokemus katsotaan eduksi.

Erikoistekniikoiden työpaja sijaitsee osoitteessa Kalevantie 1, 33100 Tampere. Avustavan ohjaajan työaika on 24h 52min/viikko klo 8-16 välillä. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100% palkkatukeen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Yhteydenotot sähköpostitse Työpajan esihenkilö Jaana Väliaho tai erikoistekniikoiden vastaava työvalmentaja Eira Muukka

 

AVUSTAVA OHJAAJA OMPELIMOON

Mielen ry:n Työpajan ompelimoon etsitään avustavaa ohjaajaa. Edellytämme hakijalta ompelutaitoa, harrastuneisuutta tai ammatillista koulutusta. Aikaisempaa ohjauskokemusta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös ongelmanratkaisukyky, tiimityöskentelytaidot, ihmisten tasa-arvoisen kohtaamisen taidot ja joustavuus.

Ompelimo sijaitsee osoitteessa Kalevantie 1, 33100 Tampere. Avustavan ohjaan työaika on 24h 52min/viikko klo 8-16 välillä. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100% palkkatukeen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Yhteydenotot: Jaana Väliaho, Työpajan esihenkilö, puh. 050 302 8590,

 

AVUSTAVA OHJAAJA PIENMETALLI- JA KIERRÄTYSTYÖPAJALLE

Haemme Mielen ry:n pienmetalli- ja kierrätystyöpajalle avustavaa ohjaaja. Katsomme eduksi, jos hakijalla on metallialan artesaanin koulutus tai työkokemusta pienmetallituotteiden valmistuksesta tai korjaamisesta ja materiaalituntemusta. Tarvittavia taitoja ovat myös joustavuus ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tarkemmat kuvaukset Mielen ry:n työpajoista: https://www.mielen.fi/tyopajat/.

Työpiste sijaitsee osoitteessa Sumeliuksenkatu 18 A, -1 krs. Avustavan ohjaajan työaika on 24h 52 min/viikko klo 8-16 välillä. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100% palkkatukeen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Yhteydenotot: Jaana Väliaho, Työpajan esihenkilö, puh. 050 302 8590,

 

AVUSTAVA OHJAAJA PAKKAAMOON

Mielen ry:n Työpajojen Pakkaamoon haetaan avustavaa ohjaajaa. Katsomme eduksi, jos hakijalla on kokemusta logistiikka-alalta, tuotannollisesta työstä ja/tai ohjaustyöstä. Työtehtävinä ovat laadunvalvonta, pakkaustyötehtävissä ohjaaminen ja töiden suunnittelu. Tarvittavia taitoja ovat myös joustavuus ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tarkemmat kuvaukset Mielen ry:n työpajoista: https://www.mielen.fi/tyopajat/.

Pakkaamo sijaitsee osoitteessa Kalevantie 1, 33100 Tampere. Avustavan ohjaajan työaika on 24h 52 min/viikko klo 8-16 välillä. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100% palkkatukeen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Yhteydenotot: Jaana Väliaho, Työpajan esihenkilö, puh. 050 302 8590,

 

AVUSTAVA OHJAA KAHVILA PAULIKKIIN

Mielen ry Työpajojen Kahvila Paulikkiin haetaan avustavaa ohjaajaa. Paulikki on 40-paikkainen kahvila, jossa tarjoillaan myös kevyttä lounasta. Kahvila sijaistee Tammelakeskuksessa (Itsenäisyydenkatu 21 B, Tampere). Kahvilassa on oma kokki. Edellytämme hakijalta kiinnostusta kahvilatyöskentelyyn. Tehtäviin kuuluvat mm. myynnin valmistelutyöt, kassakoneen käyttö, asiakaspalvelu, astiahuolto sekä valmiuksia ohjata muita edellä mainituissa työtehtävissä. Hyvän pohjan työskentelylle antaa esim. merkonomin tutkinto. Hygieniapassi on välttämätön. Tarkemmat kuvaukset Mielen ry:n työpajoista: https://www.mielen.fi/tyopajat/.

Avustavan ohjaajan työaika on 24h 52 min/viikko klo 8-16 välillä. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100% palkkatukeen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Yhteydenotot: Jaana Väliaho, Työpajan esihenkilö, puh. 050 302 8590,

 

AVUSTAVA OHJAAJA PUUTYÖPAJALLE

Mielen ry etsii avustavaa ohjaajaa puutyöpajalle. Edellytämme henkilöltä puualan kädentaitoja joko koulutuksen (esim. artesaani) tai harrastuneisuuden pohjalta. Eduksi katsotaan, jos henkilöllä on kokemusta ohjaustyöstä tai sosiaali- ja terveysalalta ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tarkemmat kuvaukset Mielen ry:n työpajoista: https://www.mielen.fi/tyopajat/.

Puutyöpaja sijaitsee osoitteessa Sumeliuksenkatu 18 A, -1 krs. Avustavan ohjaajan työaika on 24h 52 min/viikko klo 8-16 välillä. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100% palkkatukeen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Yhteydenotot: Jaana Väliaho, Työpajan esihenkilö, puh. 050 302 8590,

 

RAVINTOLA-APULAINEN RAVINTOLA KULMAAN

Mielen ry etsii ravintola-apulaista Lounasravintola Kulmaan. Ravintola-apulaisen työtehtäviin kuuluvat monipuoliset lounasravintolan työtehtävät. Ravintola Kulma on lounaspaikka, jossa käy ruokailevia asiakkaita sekä Mielen ry:n työpajalta että lähialueen yrityksistä. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja lounaslinjaston täydentäminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat tarvittaessa muut avustavat työtehtävät ruuan valmistuksessa. Arvostamme sitoutuneisuutta työhön ja joustavaa asennetta.

Ravintola Kulma sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 3. Ravintola-apulaisen työaika on 24h 52 min/viikko. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ajoittuen kello 7.15-16 välille. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100% palkkatukeen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Yhteydenotot: Jaana Väliaho, Työpajan esihenkilö, puh. 050 302 8590,