Mielen Avoimen Opiston kevään 2024 ohjelma

04.01.2024

Mielen Avoin Opisto esittelee kevään ohjelmaansa Avoimen Mielen Kahvilassa maanantaina 8.1. Tammelakeskuksessa (Itsenäisyydenkatu 21 B) klo 13-15. Ilmoittautuminen Mielen Avoimen Opiston kevään ryhmiin on käynnistynyt. Vuosi alkaa parinkymmenen ryhmän tarjonnalla. Valikoimassa on neljä uutta ryhmää ja yksi ryhmä, joka kokoontuu etänä.

Mielen Avoimesta Opistosta löydät toipumista ja hyvinvointia tukevia vertaisryhmiä, koulutuksia sekä luonto- ja harrastustoimintaa. Osallistua voit omalla tavallasi, omana itsenäsi. Toimintamme perustuu kokemustietoon, tutkittuun tietoon, vertaisuuteen ja yhdessä oppimiseen. Toiminta on avointa kaikille täysi-ikäisille, jotka haluavat edistää omaa toipumistaan tai mielen hyvinvointiaan. Tule mukaan toimintaamme vahvistamaan itsetuntemusta, oppimaan uutta, kokeilemaan, innostumaan ja tapaamaan uusia ihmisiä. Toimintamme on maksutonta ja päihteetöntä.

Tervetuloa tutustumaan!

Avoimen Mielen Kahvilassa tavataan maanantaisin mielen hyvinvoinnin ja ihan vain ihmisenä olemiseen liittyvien aiheiden äärellä. Tapaamiset alkavat Tammelakeskuksessa aina kahvittelulla kello 13 ja päivän ohjelma alkaa kello 14.

Tervetuloa mukaan kahville juuri sellaisena kuin olet!

Mielen Avoin Opisto

Lähiluontokävelyllä Vuoreksessa