Luo! -näyttely

20.02.2024

Mielen ry:n Luovan Pajan taiteilijat esittelevät Luo! -näyttelyssään vuoden 2023 haastavimmat työnsä. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn Lounasravintola Kulmaan 1.2. – 29.3.2024.

Valitsimme tämän aiheen näyttelyllemme koska uskomme, että taiteessa, niin kuin arjessakin, kannattaa välillä antaa värien viedä. Näiden teosten äärellä tuskailimme, kaivelimme luovuuttamme, ja ylitimme itseämme. Teoksemme syntyivät vahvuudella, herkkyydellä ja sydämellä.

Joidenkin töiden kohdalla ”virhe” saattoikin viedä työskentelyn aivan uusille radoille ja lopputuloksesta tulikin jotain iloisen yllättävää. Joidenkin kohdalla työn haastavuus piili teoksen henkilökohtaisessa tai kipeässä aihepiirissä. Jokaista teosta katsellessasi voit kenties kuvitella hetket, kun taiteilijan kynä on pysähtynyt, ajatukset vieneet muualle ja monen mutkan ja eletyn elämän kokemusten kautta työn valmistumiseen onkin löytynyt niin taidot, kuin voimavaratkin.

Näiden töiden parissa olemme yhdessä oppineet ponnistamaan hieman pitemmälle kuin olisimme uskoneet jaksavamme, kannustamaan toinen toisiamme, avaamaan solmuja, siirtymään mukavuusalueemme ulkopuolelle, iloitsemaan taiteen luomisen yllätyksellisyydestä.

Näytämme näyttelyssämme teille haavoittuvaisuutemme taiteilijoina ja toivomme esillä olevien töiden herättävän teissäkin toivoa ja rohkeutta.

Tervetuloa Luo! -näyttelyymme!

Ravintola Kulma
Åkerlundinkatu 3, 33100 Tampere

-Työvalmentaja Paapi Koivisto ja Luovan Pajan kuntoutuvat taiteilijat

Kysymyksiä? Ota yhteyttä Paapi Koivistoon 050-3517177