Hallituksen puheenjohtajan kiitos

06.11.2018

Olen toiminut kolme vuotta Mielen ry hallituksen puheenjohtajana. Tänä aikana yhdistyksen nimi vaihtui, Soile Kaarela jäi eläkkeelle ja uudeksi toiminnanjohtajaksi valittiin Maarit Hirvonen. Olen näiden vuosien aikana päässyt kurkistamaan mielenterveystyötä kehittävien ammattilaisten maailmaan ja ilokseni uuden strategiamme kärjessä on henkilöstön osaaminen. Mielen ry tarjoaa muitakin henkilökuntaetuja, joiden toivon tukevan työhyvinvointia.

Vuodet ovat olleet vauhdikkaat myös siksi, että uusi toiminnanjohtaja Maarit Hirvonen on yhä vaikeampien kilpailutusten vaiheiden alla pitänyt laivamme kurssissa. Olemme onnistuneet, ja sote- ja maakuntahallintojen uudistuksessa järjestöjen on pidettävä huolta olemassaolostaan. Siksi Sociala Oy on perustettu.

Mielen ry on upea näköalapaikka, vahva taho edistämässä mielenterveystyön uusinta kehitystä. Vaikkapa Mielen Avoin Opisto ja kävelyjalkapallo ovat tästä loistavia esimerkkejä.

On ollut suuri ilo tutustua teihin ja työkenttäänne. Ihailen tapaanne tehdä asiakastyötä ja pitää asiakkaiden puolta. Toivotan teille kaikkea hyvää jatkoon, rauhaisaa tulevaa joulun ja uuden vuoden aikaa!

Siirryn muihin tehtäviin tästä kiinnostavasta puheenjohtajapestistä ja uutena puheenjohtajana jatkaa Atte Tahvola. Toivotan menestystä nyt ja tulevassa: korostaisin tutkijanakin inhimillisyyttä ja toisen ihmisen arvostamista, sen ovat asiakkaamme ansainneet. Sydämen lämpöä!

Ystävällisin terveisin,

Minna Sorsa
Pj Mielen ry 2016-18