Haemme ohjaajia työpajoille

20.03.2024

Mielen ry:n työpajojen kuntoutusta tukevan työtoiminnan perustehtävä on tukea asiakkaidemme mielenterveyskuntoutusta, arjen hallintaa sekä työelämä- ja koulutusvalmiuksia. Valmennusmenetelmiämme ovat yksilövalmennus, työvalmennus ja ryhmävalmennus.

Työpajat tarjoavat monipuolisen palveluvalikoiman mielenterveyskuntoutujille sekä pitkäaikaistyöttömille ja asiakkaille, jotka hyötyvät työ- ja koulutusvalmiuksien kartoittamisesta sekä kehittämisestä.

Avustava ryhmänohjaaja

Oletko kiinnostunut hyvinvoinnista ja terveydestä? Oletko ohjannut ryhmiä?

Etsimme avustavaa ryhmänohjaajaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen teemoissa liikkuvalle ryhmällemme. Työviikko sisältää 2-3 päivää ryhmänohjausta (4h/pvä), loput päivistä on ryhmäsuunnittelua ja työskentelyä ryhmävalmentajien tiimissä.

Työpaikka sijaitsee osoitteessa Sumeliuksenkatu 18 A, 2.krs.
Työaika on 24:52 h/vko. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100 %:n palkkatukeen. Suosittelemme alkuun työkokeilua. Työ alkaisi mahdollisimman pian.
Tiedustelut ja hakemukset: Leila Viertola puh. 050 5015103,

Avustava ohjaaja ompelupajalle

Haemme ompelupajalle ompelutaitoista pajaohjaajaa. Ammatillista koulutusta emme edellytä, mutta sen tai erityisen harrastuneisuuden katsomme eduksi. Aikaisempaa ohjauskokemusta emme vaadi, mutta pidämme sitä plussana. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ihmisten tasa-arvoista kohtaamista, ongelmaratkaisukykyä, tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta.

Ompelupaja sijaitsee osoitteessa Kalevantie 1, Tampere.
Työaika on 24:52h/vko. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100%:n palkkatukeen.
Tiedustelut ja hakemukset: työvalmentaja Pirki Civill puh. 050 349 3939, tai esihenkilö Tommi-Petteri Tuominen, puh. 050 5175 940,

Avustava ohjaaja erikoistekniikoiden ja kudonnan pajalle

Haemme erikoistekniikoiden ja kudonnan pajalle pajaohjaajaa avustavaan ohjaustyöhön. Pajalla valmistetaan koriste- ja käyttöesineitä erilaisin tekniikoin, joita ovat mm. huovutus, solmeilu, virkkaus, kirjonta, kudonta. Työt ovat tilaustöitä tai tuotteita omaan myyntiimme.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta, erilaisten kädentaitotekniikoiden osaamista (esim. artesaanin koulutus) tai erityistä harrastuneisuutta sekä kiinnostusta uuden oppimiseen. Aiemman ohjauskokemun katsomme eduksi.

Erikoistekniikoiden paja sijaitsee osoitteessa Kalevantie 1, 33100 Tampere.
Työaika on 24:52h/vko. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100%:n palkkatukeen.
Tiedustelut ja hakemukset: vastaava työvalmentaja Eira Muukka puh. 050 3484 700, tai esihenkilö Tommi-Petteri Tuominen, puh. 050 5175 940,

Avustava ohjaaja pakkaamoon

Haemme pakkaamoon avustavaa ohjaajaa. Katsomme eduksi, jos hakijalla on kokemusta logistiikka-alalta, tuotannollisesta työstä ja/tai ohjaustyöstä. Työtehtävinä ovat tuotantotyö, laadunvalvonta, pakkaustehtävissä ohjaaminen ja töiden suunnittelu. Tarvittavia taitoja ovat joustavuus ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Pakkaamo sijaitsee osoitteessa Kalevantie 1, Tampere.
Työaika 24:52 h/vko, klo 8-16 välillä. Edellytämme hakijalta mahdollisuutta 100% palkkatukeen.
Tiedustelut ja hakemukset: työvalmentaja Tarja Nurmikolu puh. 050 3484 299, tai esihenkilö Tommi-Petteri Tuominen, puh. 050 5175 940,