Avoimen mielen kahvilan syyskuun ohjelma

20.08.2021

Syyskuun teemana identiteetti

6.9. Kokemuspuheenvuoro: “Miksi olen tällainen”, Timo, Koulutettu kokemusasiantuntija /Mielen ry. Puheenvuoro striimataan myös Mielen Avoimen opiston FB-sivulle: Mielen Avoin Opisto – Recovery College | Facebook.

13.9. Vieraana Miessakit, Kari Vilkko: “Miehenä ja isänä eron edessä”. Puheenvuoro striimataan myös Mielen Avoimen opiston FB-sivulle: Mielen Avoin Opisto – Recovery College | Facebook.

20.9. Läsnäoloa luonnossa, Metsämieli- harjoituksia Pyynikillä: helppoja läsnäoloharjoituksia, jotka tukevat mielen ja kehon hyvinvointia. Tapaaminen Pyynikin näkötornin edessä klo 14. Säänmukainen vaatetus. Kahvitarjoilu, ota oma kuppi mukaan.

27.9. Uskalla Unelmoida- työpaja. Miten löydän unelmani? Millaisin askelin lähden niitä kohti? Puheenvuoroja ja lempeitä työkaluja oman polun löytymisestä.

 

Tapaamme avoimen mielen kahvilassa mielen hyvinvoinnin ja ihan vain ihmisenä olemiseen liittyvien aiheiden äärellä. Tämän vuoden teemoja ovat toivo ja unelmat, identiteetti, voimaantuminen, kumppanuus ja merkityksellisyys.

Kokemustiedolla on vahva rooli Avoimen mielen kahvilassa. Kokemusasiantuntijapuheenvuorojen sekä asiantuntijaluentojen lisäksi ohjelmassa on tilaa nyt myös taiteelliselle ja luovalle toiminnalle. Paikalla on työntekijä Mielen Avoimesta Opistosta ja lisäksi saamme myös asiantuntijavieraita toisista järjestöistä sekä julkisista palveluista.

Kahvila aukeaa klo 13:00. Tarjoamme kahvit ja mahdollisuuden juttelutuokioille ja tutustumiselle. Ohjattu toiminta alkaa kello 14:00. Tule mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja kohtaamaan. Voit osallistua ja jakaa kokemuksia tai olla hiljaa ja kuunnella. Olet tervetullut sellaisena kuin olet! Hyvinvointi on yhteinen asia ja Avoimen mielen kahvila onkin tarkoitettu ihan jokaiselle. Kaiken ytimessä on toivo. Uskomme vakaasti, että jokaisella on mahdollisuus toipua.

PAIKKA: Tammelakeskus, Juhlasali, Itsenäisyydenkatu 21 B

Osallistujamäärä on toistaiseksi rajattu, joten mukaan pääsee ilmoittautumalla:
/ 050 3803456 tai 050 3770462