Töitä lähihoitajille

05.08.2021

SunUra Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen, määräaikaisiin työsuhteisiin ja keikkatöihin lähihoitajia ikäihmisten kotihoitoon

SunUra Oy tuottaa Kotitorin Tampere Orivesi yhteistoiminta-alueelle ikäihmisten kotihoitoon kuntien omaa palvelutuotantoa täydentävää hoitajavuokrausta. Vuokrahoitajia tarvitaan esimerkiksi kuntien oman kotihoidon tuotannon henkilöstöresurssivajeen paikkaamiseen tai kotihoidon ruuhkahuippujen tasaamiseen.

Palveluja tarjotaan koko Tampereen kaupungin (koillinen, kaakko, keskusta, etelä ja länsi) sekä Oriveden alueille, kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin työvuoroihin.

SunUran hoitajana työskentelet asiakkaidemme omissa kodeissa vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Lähihoitajan työ sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten kylvetyksissä ja ruokailuissa sekä lääkehoidossa. Koska työn luonne on liikkuva, ajokortti on suositeltava.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
– Voimassa olevat lääkeluvat (eduksi katsotaan EA1, hygieniapassi)
– Halu tehdä töitä joustavasti ja ammattitaitoisella otteella
– Sinulla on kokemusta kotihoidosta (ei välttämätön, työhön perehdytetään).

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden työskennellä toiveidesi mukaan
– Laadukkaat työvaatteet ja välineet
– Työterveyshuollon palvelut
– Joustavuutta työvuoroissa niin päivä-, ilta- kuin myös yövuoroissa
– Ilon työskennellä Yhteiskunnallinen yritys -merkin ansainneen Sunura Oy:n tiimissä
– Työehtosopimusta paremman palkkauksen 2600e/kk +vuorolisät
– E-passi 400€/vuosi tukemaan hyvinvointiasi

Hakulomake (vakituyinen työ)

Hakulomake (määräaikaiset työsuhteet ja keikkatyö)

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan monipuolisista mahdollisuuksistasi tehdä töitä kanssamme. Odotamme yhteydenottoasi!

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse  ja , soittoaika perjantaisin klo 12-14 p. 040 514 1990/Saija

Tampereen kaupungin Kotitori-toiminnasta vastaa 1.9.2021 alkaen palveluintegraattoritoimijana Alustapalvelu Sociala Oy:n, Tammenlehväkeskus Oy:n ja Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n perustama ryhmittymä. Kotona asumista tukevia palveluita tuottaa Socialan kokoama, lukuisista järjestöistä ja yhteiskunnallisista yrityksistä koostuva palveluntuottajaverkosto.

Mielen ry:n omistama SunUra Oy tuottaa työllistämispalveluita yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille. Lisäksi tarjoamme laajasti erilaisia työllistämistä tukevia palveluita. SunUran henkilöstövuokrauspalvelu on joustavaa ja vastuullista. Meille vastuu tarkoittaa huolehtimista niin asiakkaista kuin omista työntekijöistämme.

SunUra Oy ja Mielen ry ovat voittoa tavoittelemattomia yhteiskunnallisia yrityksiä.