Legendoja, lohikäärmeitä ja itsetuntemusta

31.10.2022

Noniin, pitihän se arvata! Lennart oli muiden hämäräpuuhiensa lisäksi kavaltanut kylän verokirstusta rahaa jo vuosia. Todistusaineisto näyttää kiistattomalta. Tiedätte hänen viettävän paljon aikaa paikallisessa majatalossa. Lennartin mukana on aina hänen vahva ystävänsä Emil Pinomaa. Lennart on lahjonut kylän vartioston katsomaan hänen toimiaan läpi sormien. Mitä haluatte tehdä?”

Roolipelaus ei vaadi näyttelijäntaitoja, tai muuta ennakko-osaamista. Tarvitsemme vain seikkailumieltä, kynän, nopat ja paperia.

Luomme yhdessä turvallisen ympäristön kohdata itseämme ja muita keksimiemme roolien kautta.

Voimme tarkastella itsetuntoamme kehittämämme hahmon läpi. Voit luoda itsestäsi ihanneversion ja kokeilla miltä tuntuisi toimia pelin maailmassa sellaisena, tai voit tarkastella itsestäsi jotain tiettyä ominaisuutta, johon ehkä haluat muutosta.

Ehkä haluat vain kokeilla, miltä jonkin erikoisen motiivin kautta toimiminen tuntuu, tai miltä tuntuu toimia itsellesi jonkin vieraan arvon kautta.

Roolipelissä vain mielikuvitus on rajana, ja hyvä roolipelaus tarkoittaa sitä, että toimit pelin maailmassa hahmollesi luotujen motiivien mukaan, vaikka samassa tilanteessa toimisit itse eri tavalla. Ehkä haluat kokeilla mitä käy hahmolle, joka ei voi valehdella, tai uskoo kaiken mitä hänelle kerrotaan, on yltiöpäisen rohkea, tai mitä vain yhdessä sopimiemme sääntöjen puitteissa! Hahmo voi myös kasvaa ja muuttua pelin aikana, kun hän reagoi pelimaailmamme tapahtumiin.

Ensimmäisellä ryhmäkerralla sovimme, minkälaisia teemoja voimme pelin kautta käsitellä.

Pelaamme suomenkielistä painosta suositusta Dungeons & Dragons -pelistä: Legendoja ja lohikäärmeitä

Ryhmiä järjestetään kaksi: ensimmäinen 01.09.-27.10. ja toinen 03.11.-29.12.

Kokoonnumme torstaisin klo 12 ja aikaa on varattu klo16 asti, jos innostumme pidempään pelailuun.

Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu 6 seikkailijaa per ryhmä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

050 560 6545