Organisaatiomuutoksia SunUra Oy:ssä ja Mielen ry:ssä

01.06.2022

Mielen ry:n kasvupalvelujohtaja ja SunUra Oy:n liiketoimintajohtaja Kimmo Laitinen siirtyy 1.6. SunUra Oy:n kokoaikaiseksi toimitusjohtajaksi. SunUra Oy:n osana toiminut hoitajavuokrauspalvelu SunHoiva yhtiöitetään 1.6. SunUran omistamaksi SunUran Hoiva Oy:ksi, jonka toimitusjohtajaksi tulee Mielen ry:n toiminnanjohtaja Maarit Hirvonen. Muutoksilla halutaan kohdentaa resursseja ja osaamista laadukkaammin, jotta erilaisten palveluiden kasvu ja kehittäminen jatkuu suotuisasti.

SunUra Oy

SunUra Oy tuottaa laajasti erilaisia työllistämispalveluita yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille. Mielen ry osti SunUran vuonna 2018, minkä jälkeen yhtiö on yli kaksinkertaistunut liikevaihtonsa sekä laajentanut toiminta-aluettaan ja palveluvalikoimaansa voimakkaasti. Myös tulevina vuosina SunUra panostaa strategiassaan sekä toiminnan kasvuun, että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Kimmo Laitinen on yksi yhtiön perustajista ja hän on toiminut sen toimitusjohtajana aiemmin.

SunUra on yhteiskuntavastuullinen yritys, josta meillä on osoituksena Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Kehitämme ja tuotamme henkilöstö- ja työllisyyspalveluja kestävästi ja tuloksekkaasti yhdistäen liiketoiminalliset ja yhteiskunnalliset tavoitteet. Meillä on vahvaa haastavassa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työllistämisen asiantuntijuutta, kertoo Kimmo Laitinen.

SunUran Hoiva Oy

SunUra aloitti hoitajavuokrauspalveluiden tuottamisen keväällä 2021. Hoitajavuokraus on lähtenyt nopeaan kasvuun ja erotetaan työhönvalmennuspalveluista omaksi yhtiökseen SunUran Hoiva Oy:ksi kesäkuun alusta alkaen.

Hoitajavuokraus on mielenkiintoinen ja kasvava ala. SunUran hoitajavuokrauspalveluista on kehittynyt lyhyessä ajassa hyvämainen kumppani, jolla on mainiot tulevaisuudennäkymät. Odotan innolla, että saan osallistua tähän kehitykseen, kertoo Maarit Hirvonen.

Mielen ry

Mielen ry on mielen hyvinvoinnin vahva osaaja Suomessa. Yhdistys tuottaa monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita sekä edistää mielen hyvinvointia.

 

Lisätietoja

mielen.fi ja sunura.fi

Maarit Hirvonen
050 562 3403

Kimmo Laitinen
044 974 3236

 

Maarit Hivonen ja Kimmo Laitinen