Kokemusasiantuntijakoulutukseen haku avoinna 2.-31.8.

02.08.2021

Sinustako kokemusasiantuntija?

Mielen ry:n koulutuksella kokemusasiantuntijaksi voi ryhtyä henkilö, jolla on omakohtaista kokemusta mielenterveyden häiriöistä, riippuvuussairauksista tai muista elämänkriiseistä ja niihin liittyvistä palvelutarpeesta.

Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua kokemusasiantuntijaksi ja välitämme kouluttautuneille asiantuntijoille kokemusasiantuntijatehtäviä. Valtaosa kauttamme välitetyistä työtehtävistä sijoittuu mielenterveys- ja päihdetyön kentälle. Kokemusasiantuntijan tietoa tarvitaan kehittämään palveluita asiakkaiden tarpeita paremmin vastaaviksi ja tehokkaammiksi sekä muuttamaan asenteita ja lisäämään ymmärrystä.

Haku vuoden 2022 koulutukseen elokuussa

Koulutus on laajuudeltaan noin 100 tuntia ja kestoltaan 8 kuukautta. Kevätkaudella (helmi-kesä) koulutusiltapäiviä (klo 12-15) on päivä viikossa ja syyskaudella (elo-loka) kaksi päivää viikossa.

Hakulomake vuoden 2022 kokemusasiantuntijakoulutukseen on täytettävissä 2.-31.8.2021. Koulutukseen valitaan 20–25 hakijaa.

Pitkäjänteistä ja vastuullista kokemusasiantuntijatoimintaa

Mielen ry on kokemusasiantuntijuuden edelläkävijöitä Suomessa. Yhdistyksessä on ollut yhtäjaksoista kokemusasiantuntijatoimintaa jo vuodesta 2001. Olemme vastuullinen toimija: kokemusasiantuntijoiden kouluttamisen lisäksi myös välitämme työtehtäviä ja tarjoamme niihin tukea. Teemme monipuolista kehittämis- ja verkostotyötä kokemusasiantuntijuuden edistämiseksi.

 

Lisätietoja:

Jenni Verno

050 358 9844