Avoimen Mielen Kahvilan toukokuun ohjelma

29.04.2021

Toukokuun teemana voimaantuminen

  • 3.5. Kokemuspuheenvuoro: ”Kohti kehoni hyväksymistä”, Jenni Nieminen, Koulutettu kokemusasiantuntija/Mielen ry.
    HUOM: Puheenvuoro striimataan myös Mielen Avoimen Opiston FB-sivulle: Mielen Avoin Opisto – Recovery College | Facebook
  • 10.5. Vieraana fysioterapeutti Pirjo Kukkamäki: ”Mielen hyvinvointia tukevia psykofyysisiä harjoitteita runoilla höystettynä”. HUOM: Vierailu striimataan myös Mielen Avoimen Opiston FB-sivulle: Mielen Avoin Opisto – Recovery College | Facebook
  • 17.5. Läsnäoloa luonnossa, Metsämieli- harjoituksia Pyynikillä: Helppoja läsnäoloharjoituksia, jotka tukevat mielen ja kehon hyvinvointia.
  • 24.5. Uskalla Unelmoida- työpaja. Miten löydän unelmani? Millaisin askelin lähden niitä kohti? Puheenvuoroja ja lempeitä työkaluja oman polun löytymisestä.
  • 31.5. Ohjelma vielä auki

 

Avoimen Mielen Kahvila

– osallisuus – vuorovaikutus – kohtaaminen –

Tapaamme Avoimen mielen kahvilassa mielen hyvinvoinnin ja ihan vain ihmisenä olemiseen liittyvien aiheiden äärellä. Tämän vuoden teemoja ovat Toivo ja Unelmat, Identiteetti, Voimaantuminen, Kumppanuus ja Merkityksellisyys. Kokemustiedolla on vahva rooli Avoimen mielen kahvilassa. Kokemusasiantuntijapuheenvuorojen sekä asiantuntijaluentojen lisäksi ohjelmassa on tilaa nyt myös taiteelliselle ja luovalle toiminnalle. Paikalla on työntekijä Mielen Avoimesta Opistosta ja lisäksi saamme myös asiantuntijavieraita toisista järjestöistä sekä julkisista palveluista. Toiminta alkaa klo 14. Tule mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja kohtaamaan. Voit osallistua ja jakaa kokemuksia tai olla hiljaa ja kuunnella. Olet tervetullut sellaisena kuin olet! Hyvinvointi on yhteinen asia ja Avoimen mielen kahvila onkin tarkoitettu ihan jokaiselle. Kaiken ytimessä on toivo. Uskomme vakaasti, että jokaisella on mahdollisuus toipua.

HUOM! PAIKKA: Mielen Avoin Opisto, Åkerlundinkatu 2 A, 3. krs

Osallistujamäärä on toistaiseksi rajattu, joten mukaan pääsee ilmoittautumalla (/ 050 3803456)