Työpajan esihenkilölle työpari

26.05.2023

Mielen ry hakee toiminnan kasvun myötä Työpajan esihenkilölle työparia.

Mielen ry:n työpaja toimii useassa toimipisteessä Tampereella ja Ylöjärvellä on pieni yksikkö. Työpajan keskeisiä palveluita ovat erilaiset työllisyyspalvelut, työllisyyspoliittiset hankkeet ja mielenterveys- ja päihdehaitoista kuntoutuville suunnattu kuntouttava työtoiminta ja sosiaalinen kuntoutus. Työntekijöitä työpajalla on yhteensä noin 60 ja koko Mielen ry:ssä 130.

Esihenkilö vastaa työparina:
-talouden johtamisesta tulosvastuullisesti
-tilaaja- ja sidosryhmäyhteistyöstä
-henkilöstöjohtamisesta ja -suunnittelusta
-vastaa palvelutoimintojen kokonaisuudesta toiminnanjohtajalle
-toimii johtoryhmän jäsenenä

Edellytämme:
-tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sosionomi AMK
-kehittämismyönteisyyttä ja kiinnostusta mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä toipumisorientaatioon

Arvostamme:
-taloudellisten tunnuslukujen ymmärtämistä ja budjetoinnin hallintaa sekä kilpailutusosaamista
-neuvottelutaitoa sopimusneuvotteluissa
-työpajaympäristön ja työllisyyspalvelujen tuntemusta ja kokemusta
-henkilöstö- ja esimiestyön johtamiskokemusta
-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
-kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä toipumisorientaatiosta
-ajokorttia

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työaika on 36h 15min./vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Virpi Kokko puh. 050 443 1312 tai henkilöstöpäällikkö Tuija Pihlaja-Itänen puh. 040 561 8393 

www.mielen.fi

Hakemus ja ansioluettelo (CV) sekä palkkatoive toimitetaan henkilöstöpäällikkö Tuija Pihlaja-Itäselle, sähköpostitse  Hakemukset on toimitettava viimeistään 8.6.2023 klo 16.00 mennessä. Aiemmin paikkaa hakeneet huomioidaan.

Sopivia uusia hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana. Valitettavasti hakuajan ulkopuolella tulleita hakemuksia ei voida huomioida.

Mielen ry

Mielen ry on pirkanmaalainen mielen hyvinvoinnin vahva osaaja. Edistämme mielen hyvinvointia ja luomme edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuotamme monipuolisia työllisyys- ja asumispalveluja sekä STEA:n tukemia matalan kynnyksen toimintoja.


Järjestämme ennaltaehkäisevää ja toipumista tukevaa toimintaa sekä osallisuutta edistävää kansalaistoimintaa. Teemme yhteistyötä alan verkostojen ja toimijoiden kanssa. Yhdistyksemme toiminnan viitekehyksenä on toipumisorientaatio.