Työpajatoiminnasta lorem ipsum dolor sit amet consectetuer

Työpajan kuntoutusta tukevan työtoiminnan perustehtävä on tukea asiakkaidemme mielenterveyskuntoutusta, arjen hallintaa sekä työelämä- ja koulutusvalmiuksia. Valmennusmenetelmiämme ovat yksilövalmennus, työvalmennus ja ryhmävalmennus. Työpaja tarjoaa monipuolisen palveluvalikoiman mielenterveyskuntoutujille sekä pitkäaikaistyöttömille ja asiakkaille, jotka hyötyvät työ- ja koulutusvalmiuksien kartoittamisesta sekä kehittämisestä.

Kuvateksti

Tutustumiskäynnit

Tutustumiskierrokset työpajoille lähtevät osoitteesta Kalevantie 1.

  • Tutustumiskierrokset valmentavan kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille omavalmentajan ohjauksesta joka tiistai klo 13.
  • Sosiaalisen kuntoutuksen ja osallisuutta vahvistavan kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille sekä kaikille muille kiinnostuneille joka torstai klo 13. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
  • Mielenterveys- ja päihekuntoutujien työtoimintaan tutustumiset (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Ylöjärvi) joka torstai klo 13. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tiedustelut Tuomo Lammi, puh. 050 322 2232.

Lämpimästi tervetuloa!

työpajojen palveluvalikoima

Lorem ipsum dolor sit amet, con sectetur adipiscing elit nulla. Fusce vulputate leo quis magna.

asiakaskokemuksia: niki

Nikin tulevaisuuden ammatti löytyi Mielen ry:n työpajalta. Fusce vulp utate leo quis magna elementum.

asiakaskokemuksia: teresa

Mielen ry:n työpajoilta saadaan monenlaisia taitoja. Fusce vulp utate leo quis magna elementum.


Työpajan pajat

Työpajamme eri pajoilla valmistamme tuotteita omaan myyntiin sekä teemme erilaisia tilaus- ja alihankintatöitä yrityksille, yhteisöille ja
laitoksille. Työpajamme on opinnollistettu. Tämä tarkoittaa, että henkilön osaamista voidaan lisätä ja tunnistaa käytännönläheisesti
työpajaympäristössä. Työpajalla on mahdollista kartuttaa osaamista 11 eri tutkinnon alalta.

Avaa oheisesta linkistä osaamiskartta ammattialakohtaisista työelämätaidoista:

Työpajoilla on laadukkaat koneet, laitteet ja työvälineet. Kuntoutusosaamisen lisäksi henkilökunnallamme on korkea ammattitaito ja kokemus tuotevalmistuksesta, työn johtamisesta, organisoinnista sekä suunnittelusta. Tuotesuunnittelussa huomioimme kiertotalouden vaatimuksia ja päivittäisessä työssä pyrimme hyödyntämään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja.

Työpajan pajat sijaitsevat Tampereen keskustassa sekä Ylöjärvellä keskustan läheisyydessä.


Huom! Yhteystietojen sähköpostiosoitteet:


Tutustu tarkemmin työpajojemme sisältöön:


Puutyö- ja rakennuspaja

Puutyöpajalla valmistetaan käsityönä laadukkaita puutuotteita sekä erilaisia ulko- ja pienkalusteita. Alihankintatöinä teemme tarkistussahaus- ja pintakäsittelytöitä, puistokalusteiden huoltomaalausta ja kunnostusta, huonekalujen kunnostusta ja pintakäsittelyä, ovien ja ikkunoiden huoltomaalauksia ja lehtisahaustöitä. Käsityökalujen lisäksi puutyöpajan konekantaan kuuluvat mm. järeä tarkkuussirkkeli, taso- ja oikohöylä, vannesaha, talttapora, katkaisusirkkeli, reunanauha- ja laikkahiomakone sekä puusorveja. 

Maalaamo sijaitsee erillisessä tilassa, missä on mm. vetoseinä ja erillinen imujärjestelmä. Teemme myös tapauskohtaisesti harkiten pienimuotoisia rakennuspurkutöitä yrityksille tai yhdistyksille. Huolehdimme purkujätteen asianmukaisesta lajittelusta ja kierrätyksestä.Työpajamme eri pajoilla valmistamme tuotteita omaan myyntiin sekä teemme erilaisia tilaus- ja alihankintatöitä yrityksille, yhteisöille ja laitoksille. Työpajamme on opinnollistettu. Tämä tarkoittaa, että henkilön osaamista voidaan lisätä ja tunnistaa käytännönläheisesti työpajaympäristössä. Työpajalla on mahdollista kartuttaa osaamista 11 eri tutkinnon alalta. Avaa oheisesta linkistä osaamiskartta ammattialakohtaisista työelämätaidoista:Katso esittelyvideo työpajoistamme