Mielenreitti menee Kintulammille

07.02.2023 klo 08.30 – 20.00

Mielenreitti on Mielen ry:n kaksivuotinen hanke, joka suunnittelee ja toteuttaa Tampereen lähiympäristöön mielen hyvinvointiin painottuvan luontopolun. Polun on tarkoitus olla valmis kesään 2023 mennessä. Polku tulee Tampereen Suolijärvelle ja se kannustaa pysähtymään kokemustarinoiden sekä toivon äärelle. Luontopolku mahdollistaa eri vuodenaikojen kokemisen, saattaen ihmisiä yhteen luonnossa, kannustaen merkityksellisiin kohtaamisiin sekä vahvistaen yhteyttä luontoon, toisiin sekä omaan itseen.

Alamme nyt suunnittelemaan polun varrelle tulevia kylttejä. Kyltit sisältävät mm. kokemustarinoita ja kehotuksia pysähtyä luonnon sekä oman hyvinvoinnin äärelle. Mielenreitti-polun tarinat ovat pieniä pätkiä elämästä tai omista kokemuksista.  Hetkiä, joissa luonto on tukenut ja kannatellut. Sinulla ei tarvitse olla mitään tekstiä tai ajatuksia valmiina. Riittää, että sinulla on halu tulla mukaan.

Aloitamme Mielenreitin luontopolun sisällön suunnittelun päiväleirillä Kintulammilla. Olemme varanneet Kintulammin majan meidän käyttöömme ja vietämme siellä kaksi päivää polun suunnittelua aloitellen, ulkoillen, ruokaillen ja saunoen. Lähtö Tampereen keskustasta yhteiskuljetuksella kumpanakin päivänä klo 8.30, paluu tiistaina klo 20 mennessä ja keskiviikkona klo 16.30 mennessä. Valmistamme molempina päivinä yhdessä aamupalan, lounaan ja päiväkahvit, joten saat samalla lisäoppia retkikokkailuun.

Ilmoittaudu Evalle (050 535 8657 / ) viimeistään torstaina 2.2. Huom. Eva on lomalla 23.-27.1., tarvittaessa voit kysellä tuona aikana lisätietoja myös Satulta (050 575 6027 / ), Satu lomailee 1.-3.2. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos noudatat jotain ruokavaliota.

Tervetuloa mukaan!