Mennään metsään

15.06.2023 klo 13.00 – 16.00
Pyynikki

Kesän ensimmäinen Mennään metsään -retki toteutetaan Pyynikillä. Tutustumme Pyynikin uuteen luontopolkuun ja suunnittelemme kesän retkiä. Tervetuloa mukaan, olet sitten Mielenreitin konkari tai ensikertalainen. Tavataan klo 13 Pyynikin näkötornin edessä.

Mennään metsään on Mielenreitin vapaamuotoinen kohtaamispaikka luonnossa. Lainataan luontoa pariksi tunniksi meidän olohuoneeksemme, vaihdetaan kuulumisia ja vietetään rennosti aikaa yhdessä. Nappaa reppuun itsellesi evästä, juotavaa sekä istuinalusta ja säähän sopivat vaatteet, retkellä ei ole tarjoilua.

Retkelle ei tarvitse ilmoittautua.

Huom! Tälle retkelle osallistuu myös TAMK:ssa opiskeleva Tanja, joka havainnoi ryhmäkertaa opinnäytetyöhönsä. Tietoa käytetään Mielenreitin arviointiin ja luontotoiminnan kehittämiseen. Tanja havainnoi yleisesti toimintaa, käytettyjä menetelmiä ja keskinäistä vuorovaikutusta.  

Tanja ei arvioi toimintaa tai havainnoi yksittäistä osallistujaa, eikä tämä vaikuta retkeen. Halutessasi lähetämme sinulle tiedotteen Tanjan opinnäytetyöstä, mutta viimeistään retkipäivänä näet sen ja kysymyksiä voi esittää. Jokaiselta tapahtumaan osallistuvalta pyydetään kirjallinen suostumus havainnointiin tällä ryhmäkerralla.