Legendoja, lohikäärmeitä ja itsetuntemusta

20.10.2022 klo 12.00 – 20.10.2022 klo 16.00
Åkerlundinkatu 2 A, 3. krs.

Noniin, pitihän se arvata! Lennart oli muiden hämäräpuuhiensa lisäksi kavaltanut kylän verokirstusta rahaa jo vuosia. Todistusaineisto näyttää kiistattomalta. Tiedätte hänen viettävän paljon aikaa paikallisessa majatalossa. Lennartin mukana on aina hänen vahva ystävänsä Emil Pinomaa. Lennart on lahjonut kylän vartioston katsomaan hänen toimiaan läpi sormien. Mitä haluatte tehdä?”

Syyskuusta alkaen Mielen Avoimessa Opistossa on mahdollisuus kokeilla roolipelaamista. Et tarvitse ennakko-osaamista, vain seikkailumieltä ja halun osallistua! Luomme yhdessä turvallisen ympäristön kohdata itseämme ja muita keksimiemme roolien läpi.

Voimme tarkastella itsetuntoamme kehittämämme hahmon kautta. Voit luoda itsestäsi ihanneversion ja kokeilla, miltä tuntuu toimia pelin maailmassa sellaisena. Voit myös tarkastella itsestäsi jotain tiettyä ominaisuutta. Ehkä haluat kokeilla miltä jonkin erikoisen motiivin, tai itsellesi vieraan arvon kautta toimiminen tuntuu.

Roolipelissä vain mielikuvitus on rajana, ja hyvä roolipelaus tarkoittaa sitä, että toimit pelin maailmassa hahmollesi luotujen motiivien mukaan, vaikka samassa tilanteessa toimisit itse eri tavalla. Ehkä haluat kokeilla, miltä tuntuu pelata hahmoa, joka uskoo kaiken mitä hänelle kerrotaan, tai hahmoa, joka ei pysty valehtelemaan, tai valehtelee pelkästään? On ahne, tai antelias?

Mitä vain yhdessä sopimiemme sääntöjen puitteissa!

Ensimmäisellä ryhmäkerralla sovimme, minkälaisia teemoja voimme pelin kautta käsitellä.

Ryhmiä järjestetään kaksi: ensimmäinen 01.09.-27.10. ja toinen 03.11.-29.12.

Kokoonnumme torstaisin klo 12 ja aikaa on varattu klo16 asti, jos innostumme pidempään pelailuun.

Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu 6 seikkailijaa per ryhmä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Niklas Hallikainen 050 5710482