Kesäduuni nuorelle Mielen ry:ssä

20.03.2023

Mielen ry on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa. Haku on avoinna sunnuntaihin 16.4.2023 asti. Kampanjassa yhdistys työllistää 15–17-vuotiaan nuoren kahdeksi viikoksi, ja OP Tampere lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa.

Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori, ja kesätyöpaikkaa haetaan suoraan siitä yhdistyksestä, jonka kesätyöstä olet kiinnostunut.

Voit tutustua kaikkii haettavissa oleviin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjalla tuettuihin kesätyöpaikkoihin täällä

Mielen ry hakee avustavaa ohjaa

Kesätyöhön kuuluu retkille ja ryhmiin osallistumista sekä ajan viettämistä asiakkaiden kanssa ulkona ja yhteisissä tiloissa. Myös avustavat tehtävät yleisten tilojen järjestelyssä ja siivouksessa kuuluvat kesätyöntekijän työnkuvaan. Kesätyö on asumisyksikössämme.

Eduksi katsotaan avoimuus ja halu tutustua ja kohdata henkilöitä, joilla on mielenterveyteen liittyvää problematiikkaa sekä valmius osallistua monenlaisiin asumisyksikön tehtäviin avustavana ohjaajana.

Tee vapaamuotoinen hakemus, jossa sinun kannattaa kertoa ainakin seuraavat:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot: nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat. 

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Lähetä hakemuksesi 19.4. mennessä osoitteeseen:

Jos sinulla kysyttäävää, voit olla yhteydessä Tuija Pihlaja-Itäseen, puhelin 0405618393, sähköposti  .

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Pirkanmaalla osuuspankit lahjoittavat tänä vuonna yhteensä 310 kesäduunipalkkaa ja valtakunnallisesti kampanja työllistää yli 2000 nuorta.

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun!