Haemme Kiehelähovin asumisyksikön esihenkilöksi sairaanhoitajaa

12.02.2024

Mielen ry hakee asumisyksikön esihenkilöksi sairaanhoitajaa Kiehelänhoviin. Pieni tukiasumisen yksikkö sijaitsee rauhallisella alueella Pohjois-Hervannassa Tampereella, hyvien palveluiden ja julkisten liikenneyhteyksien äärellä.

Millainen tyyppi haussa

Oletko rauhallinen tiimipelaaja, joka kykenee organisoimaan työtä yhdessä tiiminsä kanssa? Koetko myös henkilöstön hyvinvoinnin ja työn mielekkyyden ylläpitämisen olevan lähellä sydäntäsi? Jos vastasit kyllä, niin Kiehelänhovi voisi olla sinun uusi työpaikkasi.

Työtehtävät

Vastuullasi on laadukas asumispalvelu, toiminnan sujuva ja taloudellinen organisointi. Toimit lähiesihenkilönä pienelle tiimille ja teet tiivistä yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Hallinnollisten tehtävien hoitamiseen kuuluu mm. työvuorosuunnittelu, sijaisrekrytointi ja laskutukseen liittyvät toimenpiteet. Vastaat mm. yksikkösi lääkehoito- ja omavalvontasuunnitelmien päivittämisestä ja toteutumisesta. Tukiasumisen palvelua tuotetaan arkena klo 8-18, lauantaisin ja arkipyhinä klo 8-15. Työnkuvaasi sisältyy asiakastyöhön osallistumista noin puolet työajasta.

Kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto (sairaanhoitaja), kolmen vuoden työkokemus mielenterveystyöstä ja riittävä johtamistaito. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a § mukaista rokotussuojaa.

Työsuhde

Työsuhde on kokoaikainen (38h 15min/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkka: AvainTES. Työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. Työn tukena sinulla on muun muassa innostunut ja työhönsä sitoutunut tiimi ja muiden asumisyksiköiden esihenkilöt.

Tiedustelut ja hakeminen

Lisätietoja antaa asumispalveluyksikö Iideshovin esihenkilö Linda Vartia puh. 0407347575 16.2 klo 10-11 & 13-14 / 22.2. klo 15-17 / 29.2 klo 10-11 tai

Hakemukset ansioluetteloineen viimeistään torstaihin 7.3. klo 16 mennessä henkilöstöpäällikkö Tuija Pihlaja-Itänen, osoitteeseen Hakuajan ulkopuolella tulleita hakemuksia ei voida valitettavasti ottaa huomioon.

Mielen ry

Mielen ry on kolmatta sektoria edustava yleishyödyllinen ja yhteiskunnallinen yhdistys. Edistämme mielen hyvinvointia ja luomme edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuotamme monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita. Järjestämme ennaltaehkäisevää ja toipumista tukevaa toimintaa sekä osallisuutta edistävää kansalaistoimintaa. Teemme yhteistyötä alan verkostojen ja toimijoiden kanssa. Yhdistyksemme toiminnan viitekehyksenä on toipumisorientaatio.